MIHO's Healthy Smile Life
from webWD
糖の過剰摂取がもたらす害
12 Ways Too Much Sugar Harms Your Body
https://www.webmd.com/diabetes/ss/slideshow-diabetes-too-much-sugar
The Bitter Side of Sugar
Sugar is sweet, but too much of it can sour your health. Whole foods like fruits, veggies, dairy, and grains have natural sugars. Your body digests those carbs slowly so your cells get a steady supply of energy. Added sugars, on the other hand, come in packaged foods and drinks. Your body does not need any added sugars.
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砂糖の悪い面
砂糖は甘いですが、その過剰摂取で健康が害される可能性があります。果物、野菜、乳製品、穀物などの自然食品には、天然の糖分が含まれています。また体は炭水化物をゆっくりと消化するので、細胞に安定的にエネルギー供給されます。一方添加糖類は、包装済み食品や飲料から摂取されます。体にとって添加糖類は必要はありません。
How Much Is Too Much?
The American Heart Association recommends no more than 6 teaspoons (25 grams) of added sugar a day for women and 9 teaspoons (36 grams) for men. But the average American gets way more: 22 teaspoons a day (88 grams). It’s easy to overdo. Just one 12-ounce can of regular soda has 10 teaspoons of sugar — and no nutritional benefit.
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過剰摂取とはどれくらいの量?
アメリカ心臓協会は、添加糖類の摂取量の目安として女性で小さじ6杯(25グラム)以下、男性で小さじ9杯(36グラム)を推奨しています。しかし、平均的なアメリカ人ははるかに多くの添加糖類を摂取しています:1日22ティースプーン(88グラム)。過剰に摂取してしまうのは簡単です。通常のソーダ1缶、12オンス(350ml)に、小さじ10杯の砂糖が含まれています。栄養上の利点はありません。
Harm: Weight Gain
Sugar-sweetened beverages are a big source of added sugars for Americans. If you drink a can of soda every day and don’t trim calories elsewhere, in three years you’d be 15 pounds heavier. Putting on too much weight can lead to problems like diabetes and some cancers.
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害:体重増加
砂糖入り飲料は、アメリカ人にとって主な添加糖類源です。毎日炭酸飲料を摂取し、他でカロリーを削減しない場合、3年間で15ポンドの体重増加があるでしょう。体重の増加は、糖尿病や一部の癌などの問題を引き起こす可能性もあります。
Harm: Heart Disease
One in 10 Americans gets 1/4 or more of their daily calories from added sugar. If you eat that much, one study found that you’re more than twice as likely to die from heart disease than someone who gets less than half as much. It’s not clear why. It could be that the extra sugar raises your blood pressure or releases more fats into the bloodstream. Both can lead to heart attack, stroke, and other heart diseases.
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害:心臓病
アメリカ人の10人に1人は、添加糖類から1日のカロリーの1/4以上を摂取しています。そんなにたくさん摂取すると、ある研究によれば心臓病で亡くなる可能性は、半分以下の量を摂取する人よりも2倍以上になることがわかりました。理由は明らかではありませんが、余分な糖分は血圧を上昇させたり、より多くの脂肪を血流に放出したりする可能性があるからでしょうか。どちらも心臓発作、脳卒中、その他の心臓病を引き起こす可能性があります。
Harm: Diabetes
Sugary drinks in particular can boost your odds for type 2 diabetes. That can happen because when sugar stays in your blood, your body may react by making less of the hormone insulin, which converts the food you eat into energy. Or the insulin doesn’t work as well. If you’re overweight, dropping even 10-15 pounds can help you manage your blood sugar.
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害:糖尿病
特に甘い飲み物は、2型糖尿病の可能性を高める可能性があります。これは、糖が血中に残っていると、摂取した食物をエネルギーに変換するホルモンであるインシュリンの生成を減らしてしまうか、またはインシュリンが機能しなくなる可能性があるためです。太りすぎの場合は、10〜15ポンド(4.5kg ~6.7kg)落とすだけで、血糖値を管理するのに役立ちます。
Harm: High Blood Pressure
Usually, salt gets the blame for this condition, also called hypertension. But some researchers say another white crystal — sugar — may be a more worrisome culprit. One way they believe sugar raises blood pressure is by making your insulin levels spike too high. That can make your blood vessels less flexible and cause your kidneys to hold onto water and sodium.
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害:高血圧
通常、塩分のせいで高血圧と呼ばれる状態になります。しかし、一部の研究者は、別の白い結晶である砂糖がより厄介な原因である可能性があると述べています。糖類が血圧を上昇させるとインシュリンレベルが急上昇するからと言われているのです。糖類が血管の柔軟性を低下させ、腎臓が水とナトリウムを保持してしまう原因となる可能性があります。
Harm: High Cholesterol
Sugary diets are bad for your heart, regardless of how much you weigh. They can:
Raise your so-called “bad” (LDL) cholesterol and lower the “good” (HDL) kind.
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Hike blood fats called triglycerides and hinder the work of an enzyme that breaks them down.
害:高コレステロール
糖分の多い食事は、体重に関係なく、心臓に悪影響を及ぼします。
糖類は:いわゆる「悪玉」(LDL)コレステロールを上げ、「善玉」(HDL)の種類を減らします。トリグリセリドと呼ばれる血中脂肪を上昇させ、それらを分解する酵素の働きを妨げます。
Harm: Liver Disease
Most packaged foods, snacks, and drinks are sweetened with fructose, a simple sugar from fruits or veggies like corn. Your liver turns it into fat. If you regularly pump fructose into your body, tiny drops of fat build up in your liver. This is called non-alcoholic fatty liver disease. Early diet changes can reverse it. But over time, swelling and scarring can damage your liver.
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害:肝疾患
ほとんどの包装済み食品、スナック、飲み物は、果物やトウモロコシなどの野菜からの単糖であるフルクトースで甘く味つけされています。肝臓はそれを脂肪に変えます。フルクトースが定期的に体内に送り込まれると、肝臓に脂肪の小さな滴がたまります。これは非アルコール性脂肪性肝疾患と呼ばれます。食事を早期に変えればそれをもどすことができます。しかし、時間が経つにつれて、腫れや瘢痕は肝臓に損傷を与える可能性があります。
Harm: Cavities
You know sugar rots your teeth. How? It feeds the bacteria in your mouth, which leave behind acid that wears away your tooth enamel. Sugary drinks, dried fruits, candy, and chocolate are common offenders. Sour candies are among the worst. They’re almost as acidic as battery acid! If you eat tart treats, rinse your mouth with water afterward or drink some milk to neutralize the acid.
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害:虫歯
砂糖が歯を溶解させることを知っていますね。どうやって? それは砂糖が口の中のバクテリアに養分を与え、バクテリアが歯のエナメル質をすり減らす酸を出します。甘い飲み物、ドライフルーツ、キャンディー、チョコレートは一般的な犯罪者です。酸っぱいキャンディーは最悪です。バッテリーの酸(希硫酸)とほぼ同じくらい酸性なのです!ケーキなどのおやつを食べる場合は、食後に水で口をすすぐか、ミルクを飲んで酸を中和してください。
Harm: Poor Sleep
Too much sugar during the day can mess with your blood glucose levels and cause energy spikes and crashes. You may struggle to stay awake at work or doze off in class at school. In the evenings, a bowl of ice cream or cookies can pump you with sugar that can wake you up at night. It also can cut short the time you’re in deep sleep. So you may not wake up feeling refreshed.
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害:睡眠不足
日中の糖分が多すぎると、血糖値が乱れ、エネルギーの急上昇や急降下を引き起こす可能性があります。仕事で目を覚まし続けるのに苦労したり、学校の授業で居眠りしたりするかもしれません。夜にアイスクリームやクッキーを食べると、糖分のせいで目がさえわたり、眠れなくなります。また、深い眠りにつく時間が短縮されることもあります。そのため、さわやかな気分で目覚めないかもしれません。
Possible Harm: ADHD
It’s a common perception that sugar worsens the symptoms of attention deficit hyperactivity disorder. But the link is unproven. More studies knock down the theory that sugar causes or worsens ADHD than support it. We don’t know exactly what leads to ADHD, but your genes probably play a large role.
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考えられるその他の害: ADHD
砂糖は注意欠陥多動性障害の症状を悪化させるというのが一般的な認識です。 しかし相関関係は証明されていません。 より多くの研究は、砂糖によってADHDが改善されるよりも引き起こしたり悪化させたりするということを裏付けています。 何がADHDを発症させるのか正確にはわかりませんが、おそらく遺伝子が大きな役割を果たしていると考えられています。
Harm: Mood Problems
Feeling down? Your sweet tooth may be part of the problem. Several studies have linked sugar and mental health problems. One of the latest showed that men who ate more than 66 grams of sugar a day — almost double what’s recommended — were 23% more likely to be diagnosed with anxiety or depression than men who ate 40 grams or less. Too much sugar could fuel depression through swelling, or inflammation, in your brain, which is more common in people with depression.
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害:気分の問題
気分が落ち込んでいますか? 甘い歯が問題の一部かもしれません。いくつかの研究は砂糖とメンタルヘルスの問題を関連付けています。最新のある研究では、1日に66グラムを超える糖類を摂取した男性(推奨量のほぼ2倍)は、40グラム以下を摂取した男性よりも不安神経症またはうつ病と診断される可能性が23%高いことを示しました。糖類が多すぎると、脳の腫れや炎症によってうつ病を助長する可能性があります。これは、うつ病の人によく見られます。
Harm: Gout
You may know that you can get this painful arthritis from eating too much red meat, organ meats, and lobster. The same goes for fructose. It can make uric acid build up in your blood, which in turn forms hard crystals in your big toe, knees, and other joints.
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害:痛風
赤身の肉、内臓肉、ロブスターを食べすぎると、この痛みを伴う関節炎にかかる可能性があることをご存知かもしれません。フルクトースについても同じことが言えます。尿酸が血液中に蓄積し、足の親指、膝、その他の関節に硬い結晶を形成する可能性があります。
Harm: Kidney Stones
You get these when chemicals in your pee turn into solid crystals. Your body flushes out some kidney stones without much pain. Others can get stuck in your kidney or another part of your plumbing and block urine flow. Too much fructose — from table sugar, high-fructose corn syrup, or processed foods — raises your chances for kidney stones.
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害:腎臓結石
おしっこに含まれる化学物質が固体の結晶に変わると、腎臓結石ができます。体は大した痛みを引き起こすことなくいくつかの腎臓結石を洗い流します。腎臓または管で立ち往生し、尿の流れが妨げられる人もいます。砂糖、高果糖コーンシロップ、または加工食品からの果糖が多すぎると、腎臓結石を引き起こす可能性が高くなります。
Harm: Aging
Sugary drinks may add years to your biological age. DNA called telomeres cap the end of your chromosomes to protect them from damage. Longer is better. Shortened telomeres may go hand in hand with age-related diseases like diabetes. One study found that people who drink 20 ounces of soda a day have shorter telomeres. Researchers figure that’s like adding more than 4 years to the age of your cells.
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害:老化
甘い飲み物を摂取すると、あなたの生物学的年齢がさらに加齢されるかもしれません。テロメアと呼ばれるDNAは、染色体の末端を覆い、損傷から染色体を保護します。長いほど良いです。短縮されたテロメアは、糖尿病などの加齢性疾患と密接に関連している可能性があります。ある研究によると、1日に20オンス(560ml)のソーダを飲む人はテロメアが短いことがわかりました。研究者は、過剰な糖の摂取は細胞の年齢に4年以上の年齢を速めてしまうようなものだと考えています。