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from webWD
代替砂糖の真実
The Truth About Sugar Substitutes
https://www.webmd.com/diet/ss/slideshow-all-about-sugar-substitutes
What’s a Sugar Substitute?
A sugar substitute is an artificial (made in a lab) or natural (plant-based) substance that sweetens food and drink in place of sugar. Typically, sugar substitutes are hundreds of times sweeter than sugar and have few to no calories.
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They’re a common sweetening choice for “diet” products such as sodas, sauces, baked goods, or sugar-free candies or gum.
代替砂糖とは?
代替砂糖は、砂糖の代わりに食べ物や飲み物に甘味をつける人工(研究室で作られた)または天然(植物ベース)の物質です。通常、代替砂糖は砂糖よりも数百倍甘く、カロリーはほぼありません。
それらは、ソーダ、ソース、焼き菓子、または砂糖を含まないキャンディーやガムなどの「ダイエット」製品の一般的な甘味料の選択肢です。
Aspartame
Made from the amino acids aspartic acid and phenylalanine, it’s a popular artificial sugar.
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It has calories, but because it’s some 200 times sweeter than sugar, you use less. It’s in soda, gum, yogurt,desserts, and medicines. Equal and NutraSweet arecommon brands. You can’t bake with it, because it isn’t sweet after you heat it. People with the rare condition phenylketonuria (PKU) shouldn’t eat it because their bodies can’t process it.
アスパルテーム
アミノ酸アスパラギン酸とフェニルアラニンから作られた人気の人工糖です。
カロリーはありますが、砂糖に比べて200倍も甘いので少ない量が使われます。
ソーダ、ガム、ヨーグルト、デザート、薬などで使用されます。 EqualおよびNutraSweetは、その一般的なブランドです。加熱すると甘くなくなるので、焼かないほうがいいでしょう。まれな状態のフェニルケトン尿症(PKU)の人は、体がそれを処理することができないため、摂取してはいけません。
Saccharin
This lab-made sweetener has been around since 1879.
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It’s calorie-free, and can sometimes leave a bitter aftertaste. You can use it in baking.
You’ll find it in processed foods like baked goods, canned fruit, gum, and soft drinks. If you’re pregnant, you may want to avoid it, because it can cross through the placenta to your growing baby.
サッカリン
実験室で作られたこの甘味料は1879年以来存在しています。
カロリーはなく、後味に苦味が残る場合があります。
火を通すことができます。焼き菓子、缶詰フルーツ、ガム、ソフトドリンクなどの加工食品に含まれています。妊娠している場合は、胎盤を通過して成長中の赤ちゃんに到達する可能性があるため、摂取は避けたほうがよいでしょう。
Stevia
This natural sugar substitute gets its sweet taste from the extract of Stevia rebaudiana leaves. You’ll often find it as liquid drops in the store, or as an ingredient in yogurts, baked goods, candy, and gum. You can use it as a
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sweetener in coffee or tea, or you can bake with it.
ステビア
この天然の代替砂糖は、ステビアレバウディアナの葉の抽出物から作られます。お店では液体では販売されており、またはヨーグルト、焼き菓子、キャンディー、ガムの材料として使用されているのを見かけるでしょう。
コーヒーや紅茶の甘味料としても使われ、火を通すことができます。
Monk Fruit
This sweetener is an extract from the Chinese monk fruit melon. The Chinese have used it for hundreds of years, but it’s fairly new in the U.S. It’s calorie-free and often mixed with other sugar substitutes.
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Monk fruit, or lo han guo, is in some juices, soft drinks, dairy products, condiments, and candies.
モンクフルーツ
この甘味料は、チャイニーズモンクフルーツメロン(「中国僧侶のメロン」という意味)からの抽出物です。中国人はそれを何百年も使用してきましたが、アメリカ人にとってはかなり新しいものです。カロリーはなく、よく他の代替砂糖と混合させて使われます。
モンクフルーツ、またはローハングオは、ジュース、ソフトドリンク、乳製品、調味料、キャンディーなどに使用されています。
Sucralose
This product is about 600 times sweeter than sugar.
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It’s made in a lab by altering a sucrose (sugar) molecule, so you might hear it called a non-nutritive sweetener.
Your body doesn’t absorb it, so it doesn’t give you any calories. One brand name for it is Splenda.
Often sucralose is in sodas, juices, sauces, syrups, candy, and desserts.
You can buy it in a bag and use it to bake.
スクラロース
この製品は砂糖に比べて約600倍甘いです。
ショ糖(糖)分子を変更させて、研究室で作成されるので、非栄養性甘味料と呼ばれているのを耳にしたことがあるかも知れません。
体内に吸収しないので、カロリーとして摂取されないでしょう。
そのブランド名の1つはSplendaです。
多くの場合、スクラロースはソーダ、ジュース、ソース、シロップ、キャンディー、デザートに含まれています。袋入りで売られていて、火を通して使用できます。
Sugar Alcohols
Sugar alcohols have features of both sugar and food alcohols (not the kind you find in drinks).
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They’re carbohydrates that are either lab-made or come from certain fruits. Most have “-tol” at the end of their name, like erythritol, maltitol, sorbitol, and xylitol.
You can find them in processed foods like gum, hard candies, ice cream, and pudding,as well as mouthwash and toothpaste.
糖アルコール
糖アルコールには、糖と食品アルコール(飲み物にはない種類)の両方の特徴があります。
それらは研究室で作られた、または特定の果物から作られた炭水化物です。
ほとんどの場合、エリスリトール、マルチトール、ソルビトール、キシリトールなどのように、名前の最後に「-tol」がつきます。
うがい薬や歯磨き粉と同様にガム、ハードキャンディー、アイスクリーム、プリンなどの加工食品に使われることがあります。
Are They Safe?
The FDA has approved these artificial and natural sugar substitutes. The National Cancer Institute says there’s no proof they cause cancer. But there are some risks, especially if you overdo it. They may change your gut bacteria and cause digestive problems.
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They’re also linked to diseases such as type 2 diabetes and high blood pressure.
安全性は?
FDA(アメリカ食品医薬品局)はこれらの人工および天然の代替砂糖を承認しています。
国立がん研究所は、癌を引き起こすという証拠はないと言います。しかし、摂取しすぎた場合
にはリスクがあります。それらは腸内の細菌を変え、消化器系の問題を引き起こす可能性が
あります。
また、2型糖尿病や高血圧などの病気にも関連しています。
Are They Good for Weight Loss?
Yes, swapping out your sugar for a substitute might mean fewer calories in your food and drinks.
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But there’s no strong proof that using them helps you lose weight.
代替砂糖は減量に適しているか?
はい、砂糖を代替砂糖に交換することは、食べ物や飲み物のカロリーを減らします。
しかし、それらを使用すると体重を減らすという強力な証拠はありません。
Are They OK if You Have Diabetes?
Sugar substitutes can be a good option for satisfying your sweet tooth while keeping blood sugar levels under control.
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Keep your daily intake below the recommended level, and get your calories from whole, nutritious foods.
糖尿病があれば大丈夫ですか?
代替砂糖は、血糖値を制御しながら甘さへの欲求を満足させるための良い選択肢となります。
1日の摂取量を推奨レベル以下に抑え、栄養価の高い食品全体からカロリーを取得するようにしましょう。